Meer dan ‘ene oor in, andere oor uit’…

Communicatie vanuit het hart (van de organisatie)

Een goede (marketing)communicatiestrategie… elke organisatie en onderneming moet ermee aan de bak. Maar hoe communiceer je anno 2023 geloofwaardig en beklijvend? H
oe weet je anderen voor je te winnen in een tijd waarin wantrouwen de norm lijkt? En hoe breng je je boodschap verder dan ‘ene oor in, andere oor uit’ in een medialandschap waar vluchtigheid troef is?

UNIT 070 begint bij het hart van de organisatie. Omdat alleen communicatie vanuit het hart in staat is een ander te raken. Immers, organisaties zijn net als mensen: hoe beter je elkaar verstaat, des te groter de verbinding. En hoe beter de relatie, des te groter de gunfactor als het op zaken aankomt.

 

Keuzes maken moet, maar maak wel de goede!
Door de komst van social media voelen we allemaal de druk om ons overal en altijd aan iedereen te laten zien. En dat is precies wat je niet moet willen. Want alles zijn voor iedereen, altijd en overal, is simpelweg onhaalbaar. Om te komen waar je wilt zijn, zul je keuzes moeten maken. UNIT 070 brengt die voor je in kaart door goed naar je bedrijf/organisatie te kijken en naar de wereld eromheen. We luisteren, analyseren, leggen de vinger op zere plekken als het nodig is, maar komen ook met praktische oplossingen.
Keuzes gemaakt? Dan zetten we in wat nodig is om je communicatie op orde te maken.  Of het nu gaat om ontwerp, copywriting, fotografie en video, webdesign, SEO/SEA, social media of drukwerk, UNIT 070 werkt uitsluitend met professionals die de lat op dezelfde hoogte leggen als onze opdrachtgevers.

Alleen een second opinion nodig? Dan krijg je van ons een analyse met verbeterpunten en kun je daarna zelf aan de slag.

 

UNIT 070, Laan van Nieuw Oosteinde 18, 2274 EG in Voorburg, 070 – 7568090, info@unit070.nl
Kennismaken met het gezicht achter UNIT 070?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *